1e post in 2007

Blijf op de hoogte en volg edwin

14 Januari 2007 | Ierland, Dublin

Hallo mensen!

Ik hoop dat jullie Kerst en Oud&Nieuw net zo goed als ik hebben meegemaakt, was voor mij de 1e keer dat ik dit niet in NL heb meegemaakt. Ik had gelukkig sinds 22 December al vakantie, dus dat was al erg relaxed. We zijn alweer halverweg de maand Januari dus dat schiet ook weer alleraardigst op :smile:

In de week voorafgaand aan mijn vakantie nog even naar de film geweest met een paar collega's, Black Christmas werd het om even in de juiste kerststemming te komen. Maar goed dat we vantevoren flink hadden ingedronken bij de Woolshed(ozzie bar naast cinema) want de film was niet om aan te zien!

De dag erna al de laatste werkdag van 2006, weet nog goed dat ik aan het begin van 2006 dat niet had kunnen indenken! Maar goed, 's avonds met de 2 ierse meisjes (in Thailand ontmoet) uit Skerries afgesproken om de stad in te gaan. Afgesproken bij de Hairy Lemon, en het weerzien was gelijk als vanouds. Het gezelschap had wat gegeten en gedronken, maar er werd niet betaald! "Let's leg it" hoorde ik ze bijna tegelijk zeggen, prima dacht ik want had zelf niks besteld daar. Goed begin van de avond..........

Daarna nog naar een paar pubs geweest die nu in mijn favorietenlijst staan, check www.dublinpubscene.com voor de Long Stone en Morgans. Uiteindelijk bij mij thuis in Castleknock tot een uurtje of weet ik niet meer gezeten.

Vrijdags aardig naar de welbekende kloten, 2-persoonsbed is ook te klein voor 3 personen! Moest me wel haasten aangezien 's avonds een HWP en kerstborrel bij ons thuis hadden georganiseerd. Was een prima feestje, veel gasten, veel drank en veel vertier. Nu weet ik ook weer waarom ik niet zo van vodka houd...........

Kerstavond bij een collega verjaardag gehad van haar vriend, en tevens ex-collega. Ouderwetsch monopoly en triviant gespeeld, ik hoef jullie niet te vertellen wie er met triviant gewonnen heeft. Monopoly uiteindelijk maar niet afgemaakt aangezien een paar mensen uit het gezelschap niet meer zo helder waren! Uiteindelijk zo rond de klok van 4 uur richting Castleknock gegaan.

De 1e kerstdag bij een andere collega vanaf 4 uur 's middags aan het diner gezeten, wat erg vermakelijk en smakelijk was! Eten was er in overvloed, net zoals de alcohol.

De 2e kerstdag is bij onze zuiderburen een gewone werkdag dus een aantal van mijn collega's moesten acte de presence geven, heb zelf de hele dag een beetje uitgebuikt en ontnuchterd.

Op de 29e nog naar een prima nachtclub geweest, Tripod(www.pod.ie), om dj Dave Clarke te zien draaien. Tegen uurtje of 11 gearriveerd, de dansvloer stroomde langzaam vol onder muzikale aanvoering van Alan Simms. De stemming zat er al goed in, niet in de laatste plaats vanwege de geestelijke gesteldheid van de ierse aanwezigen. Rond de klok van 1 uur werd de 1e plaat van Dave Clarke op de draaitafel gelegd, dit tot tevredenheid van de 1500 aanwezigen. Dankzij het Function 1 soundsystem geen last van de oren gehad, dit terwijl de muziek loeihard maar loepzuiver de toko werd ingeslingerd!

Op oudjaarsdag nog eeven oliebollen & appelflappen wezen eten bij collega's in Carpertenstown, familie van hen was over en hadden de nodige ingredienten meegenomen! Lekker hoor, doet het je nog iets aan Oud & Nieuw denken zo zonder het geluid en de geur van vuurwerk!!! In tegenstelling tot NL vieren ze hier voorafgaan aan 12 uur al flink feest, we hebben ons prima aangepast kan ik jullie verzekeren. De Zanzibar was tegen half 9 al aardig gevuld met feestbeesten en om 11 uur al het nederlandse nieuwjaar gevierd en een uurtje later het ierse. Nieuwjaarsdag al ziek in bed doorgebracht, net zoals de 2 dagen daarna. Heel 2006 niet ziek geweest en dan het nieuwe jaar gelijk goed beginnen, hahaha. Het heerst overigens wel hier, iedereen is ziek, was ziek of gaat het worden.

Over 2 weken ga ik even voor een weekendje naar de UK toe, Manchester om precies te zijn. Daar studeert een maat van mij die ik ook in Thailand heb ontmoet. Retourtje Ryanair koste mij niet meer dan 36 euro, taxi van Dublin airport naar huis kost me denk ik net zoveel.

Carnaval dit jaar gaat natuurlijk in NL gevierd worden, vlieg de 15 februari heen en de 19e terug. Stam, vanwege de jetlag ga ik niet bouwen hoor! Moet alleen nog even mijn outfit ophalen in de stad, wel erg toepasselijk moet ik toegeven.

Nou, dat was wel weer genoeg informatie zo op de zondagmiddag!

Gastenboek mag natuurlijk weer gebruikt worden voor de creatieve en impulsieve uitspattingen :smile:

Slan leat!
Edwin

PS: Dublin is op zaterdag 17 maart in de hoogste staat van paraatheid als J.M. te E. richting Ierland komt! Oh ja, valt tegelijk met St. Paddy's day :smile:

• 14 Januari 2007 - 15:19

STEFMEISTER:

Spaar je krachten maar voor Paddy day 2007!

• 14 Januari 2007 - 16:35

Richard:

Wat zeg je Stef, Eddie Day 2007? :shock:

En Eddie verklaar eens even nader een 2-persoons bed te klein voor 3 personen...? :) Lijkt me ook niet gek dat je dan niet slaapt... ouwe vunz!!!

• 14 Januari 2007 - 19:14

Ramonster:

Zozo....Met 2 biatches in 1 beddie...Lekker hoor Eddie! ;)

• 14 Januari 2007 - 19:44

Kevin:

Hoe zit dat eigenlijk met die meiden??????? Ben zeer nieuwsgierig hehe :P

• 15 Januari 2007 - 01:48

Wietze En Kristel:

wauw! one-two-trio! er is een nieuwe ron jeremey opgestaan..(uit bed) :P volgende keer graag wat meer details, lekkere krullenbul!!:D

• 15 Januari 2007 - 08:53

Bakketi:

Yeah, een threesome! Ik ben trots op je Eddie!

• 15 Januari 2007 - 10:40

Ron J.:

Hello Wietze and Kristel, if this guy is really the new Ron Jeremy he can have my job! Please contact me Eddie!

555-696969

or

r_jeremy@hotmail.com

• 15 Januari 2007 - 17:43

STEFMEISTER:

ed, je hebt toch alleen maar lopen kopkluiven met zo'n dochter van Franco?

• 16 Januari 2007 - 03:51

Ray:

Hi Gast, voor het eerst oud en nieuw in buitenland hihihi me2. we spreken laters.
    greetz Ray from Bali

• 17 Januari 2007 - 19:29

Free Willie:

Mensen,
    waarom reageert toch iedereen over een tweetal meiden die met Eddie in het bed hebben gebivakeerd.
    Eddie maakt ook een heleboel culturele dingen mee en zoekt menig musea op om allerlei culurele activiteiten te ontplooien. Het doet hem dan waarschijnlijk ook pijn dat dit een beetje ondersneeuwd.

Dus eddie vertel eens meer en geef als de donder het telefoonnummer van die Bitches

• 20 Januari 2007 - 10:50

Eddie:

GAE periodekampioen!!!!!

• 05 Maart 2007 - 11:10

Wouter B.:

He Edward,

ik wil misschien in april nog een paar dagen langskomen. Heb jij bepaalde voorkeur voor een datum??
    waarschijnlijk een paar dagen en dan wil ik nog ene week door ierland trekken.

groet wouter