XOS IHD Account representative
Blijf op de hoogte en volg edwin
18 Juli 2007 | Ierland, Dublin
Gisteren bereikte mij het positieve bericht dat ik voor bovengenoemde functie ben aangenomen!!!!!
Zal binnen 4 tot 6 weken mijn overgang van mijn huidige afdeling (WSC) naar mijn nieuwe afdeling (XOS) maken. Binnenkort volgen nog een paar gesprekken omtrent arbeidsvoorwaarden, werktijden etc. maar dat zijn meer de formaliteiten.
Kijk er echt naar uit en sta te popelen om aan mijn nieuwe functie binnen Xerox te gaan beginnen!!!
Had vorige week donderdag na het gesprek ook een erg positief gevoel erover, dit mede dankzij mijn goede voorbereiding en support van mijn Teamleader!
Houd jullie op de hoogte zodra ik meer weet!
Groet'n,
Edwin
18 Juli 2007 - 14:32
Byanka:
Gefeliciteerd!!! En nu nog een zak geld er bij!!! -
18 Juli 2007 - 14:51
STEFMEISTER:
Gratuliere!
Toen ik van WSC naar XOS ging, moest ik rekening houden met de BVU en DFG, als je dit hebt afgerond is de KYU een eitje.
Ook moet je denken aan de SCR als je de afdeling WWE voor het eerst betreedt.
Maar hopelijk wordt je opgevangen door de BWR.
Suck-ses! -
18 Juli 2007 - 18:19
Ineke:
Ha Edwin
Van harte gefeliciteerd met je nieuwe functie.Ontzettend goed dat het gelukt is!!!
Groetje Mama,Papa en Kevin -
19 Juli 2007 - 05:43
Tina :
Gefeliciteerd! Hartstikke goed & goed gedaan. duim voor me ik heb 7 augustus een gesprek voor sr secretaresse.
Grtz Tina -
19 Juli 2007 - 08:24
Richard:
Yo Eduardo,
Congratulations kearltje... :)
En Tina, misschien kun je nog wel bij Xerox aan de slag in Ierland? :roll: :roll:
Grtz,
Gratuliere met je nieuwe playstation. Huh? Tjee! -
21 Juli 2007 - 13:04
Wouter B.:
He edward,
uiteraard ook gefeliciteerd vanuit een zonnig Kos.... gaan we binnenkort vieren op Kos!! -
01 Augustus 2007 - 09:42
Leo:
Toch goed dat je onder de mensen in Rijssen bent geweest.Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan.