Eindelijk verhuisd!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg edwin
15 Juni 2008 | Ierland, Dublin
Sinds een week woon ik nu ergens anders, wel in Dublin en wel in Castleknock maar niet meer in een huis maar samen met huisgenote Natalie in een apartment!
Sharen met 4 mensen na 2 jaar viel nog moeilijk op te brengen aangezien we de afgelopen maanden geen enkele connectie met de overige huurders hadden. Mensen van 34 jaar die je nog moet uitleggen hoe een oven, magnetron en wasmachine werken etc. Kan er een boek over schrijven, misschien geen gek idee aangezien vrienden, collega's ook de meest merkwaardige situaties hebben meegemaakt.
Maar goed, het adres is apartment 36 The Mills Castleknock, Dublin. Landline hebben we niet meer maar mobile werkt nog steeds.hetzelfde geldt voor e-mail, msn, hyves, facebook etc. etc.
Kevin en Sander beide van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma, fookin' deadly!
Nederlands elftal gaat '88 herhalen.....
Cheers,
Ed
15 Juni 2008 - 16:27
LG:
Ha Eddie,
dat ziet er mooi uit :) congratulations met je nieuwe huizz!
groet!
LG -
15 Juni 2008 - 17:14
Ray Jay:
aaaaaaah... you've been moved mate.
The mills are looking great. ben je nou aan het samen wonen met je girl.
hoe is ie verder...
hiero verder alles prima.
check you lata....
15 Juni 2008 - 19:42
Wietze & Kristel:
Eddie! wauw! super mooie keet hoor, kom toch maar snel naar Holland voor een potje bier :)
gefeliciteerd met je nieuwe stulp! -
16 Juni 2008 - 06:19
Free Willie:
Eddie,
mooie stulp!!!
Kevin van harte!!! -
16 Juni 2008 - 06:43
Stefmeister:
Ed, van harte gefelicteerd met het samenwonen. Veel succes en voorspoed toegewenst in de komende jaren.
Ps. zoek je nog een weddingplanner? ;-)
High five, tot 20/08! -
16 Juni 2008 - 06:53
Eshuus:
Jooo Ed! Hoe is dat nou op zo'n woonboot? Hihaho :) Nee, ziet er sharp uit! Goei-je shit!
Latertje! -
16 Juni 2008 - 07:38
Robbie Nol:
Hey Eduardo,
Prima pallazio jonge, incl bad, uitzicht en een inwonende schoonmaakster genaamd "Natte Alie". :)
Eddie weet wel hoe die dat moet regelen. ;)
Mzzl -
16 Juni 2008 - 12:58
Bakketi:
Joo Addie gefelicitaart(sletterink) met je nieuwe crib! -
17 Juni 2008 - 14:04
Wouter:
he edward,
zier er allemaal prima uit. waarschijnlijk komen ik en alice met de herfstvakantie naar ierland en komen dan zeker 2 dagen naar dublin!! tot keunefeesten!!